Vårtrender

Kan vårmodet vara det bästa modet? Svaret är för de flesta ja! Varför? Jo, kanske för att vi här i Sverige har gått igenom en hel vinter och överlevt och känner att nu när vi börjar tina att vi är värda att unna oss något och verkligen värda att ta hand om oss och shoppa något snyggt – nu när kläderna kommer synas och inte bli dolda under stora tjocka dunjackor.

Men, vad är det då som gäller kanske ni undrar? Hur ska vi klä oss? Är det fortfarande lika hett med trenchcoat för kvinnor och skogshuggar-propert för män? Svaret är ja! Men, här kommer även en liten lista, plockat från Elle.se av lite godbitar. Och, glöm för guds skull inte bort skornas viktiga roll när det kommer till att ha en snygg outfit. Shoppa loss bland skor, killkläder, damkläder och även kläder för barn på en och samma sajt: http://www.stylepit.se/man/herrskor/sneakers. När kläderna sedan rulla in på posten så är du redo för vad våren och sommaren har att erbjuda. Ta livet med storm!

Sköna trender

  • Ingen har väl undgått att det schackrutiga har tagit över många butiker? Om du gjort det är det på god tid att du inhandlar ett par rutiga eller randiga vida byxor.
  • Männen ska se vårdat ovårdade ut med skägg, sotarmössa men med en snygg skjorta som visar att de har stil men en personlig sådan.
  • Till kvinnorna är det transparens som gäller. Speciellt när det kommer till kjolar, och de får gärna vara i olika längder – bara man kan se igenom.
  • En annan stark favorit är kläder och även prylar som går i roséfärgat. Om du inte vill sticka ut med en rosafärgat jacka eller byxor med kopparfärgade detaljer så är ett hett tips att blicka mot accessoarerna och se det härliga utbudet.

Ja, när det kommer till trender så är det så fantastiskt att det inte bara är kvinnorna som väntar på att få se hur de ska klä sig, utan att männen börjar få större och större plats. Och detta med all rätt. För varför egentligen skulle män inte tycka om att klä sig snyggt eller att bli inspirerade av andra män?