Trendigt med skräddarsytt

Om det är något som är toppmode nu för tiden så är det utan tvekan det här med skräddarsydda skjortor. Aldrig någonsin har det varit så populärt att sy upp sina egna kläder som det är idag, och framförallt när det kommer till skjortor.

Och frågan är hur detta egentligen kommer sig? Är det bara trenden i sig eller är det faktum är skräddarsydda skjortor faktiskt sitter bättre på kroppen. Det är helt enkelt snyggare att klä sig i en skjorta som sitter bra och är formad utifrån ens egen kropp.

Man kan helt enkelt konstatera att det här med att sy upp sina egna kläder är betydligt bättre i längden, i alla fall när det kommer till ett särskilt plagg eller tillfälle då man vill vara extra tjusig. Saker som bröllopsklänningar eller balklänningar av något slag är klassiska exempel på något som många kvinnor väljer att sy upp istället för att köpa. Alla kroppar  är helt enkelt så olika och på sätt är chansen större att man ser så vacker ut så möjligt på tillställningen. Något som ju är alla kvinnors dröm. Här kommer några tips för dig som vill vara snyggast på festen:

  • Bär en klänning (eller sy upp) som passar din kropp och dess former. Tänk på vad som framhäver just dina bästa sidor.
  • Välj ett plagg vars färg tar fram dina bästa färger och drag.
  • Välj klänningen du själv älskar och trivs i. På sätt kommer detta att glänsa genom dig!