Trender i alla ära

När det kommer till trender så kan influenserna komma och gå varje år. Med andra ord så förändras trenderna väldigt mycket allt eftersom, och varje år så ser vi nya modetrender dyka upp. Och huruvida man vill följa dem eller inte, är givetvis upp till sig själv att avgöra. Men en sak kan vi nog alla vara överens om, de flesta i Sverige har en tendens att följa samtliga trender oavsett om vi gillar dem eller ej.

Det spelar liksom ingen roll om det så är Shepherd tofflor eller mockasiner som är trendiga, alla blir ändå nyfikna på de trender som dyker upp och vill prova på dem. Helt plötsligt så har alla i ens närhet samma plagg eller skor, och du själv börjar faktiskt gilla den trenden som du från början hatade. Man kan alltså onekligen konstatera att det här med trender är något väldigt speciellt och udda, och det visar också hur lätt vi människor påverkas av yttre signaler och händelser. Vi kan helt enkelt inte helt strunta i vad omvärlden eller media tycker, oavsett om det är medvetet eller ej.

Huruvida man vill bli en slav under alla trender är givetvis helt upp till sig själv att avgöra. Men man bör alltid komma ihåg att man riskerar att se ut som alla andra runt omkring en om man följer alla nuvarande trender.